PR 4u vara er helhetsleverantör av tjänsterPR4u mer än en webbyrå – när det kommer till er internetstrategi kan vi vara er helhetsleverantör av tjänster.

Videomarknadsföring är något vi kan hjälpa er med så ni får bättre avkastning per satsad krona( ROI).

Vi kan ta hand om allt ifrån att registrera er www-adress, ordna med webbhotell och hemsidan till specialanpassad webbutveckling, webbshop och även er marknadsföring på internet genom t.ex. sökmotoroptimering (SEO), banners och sponsrade länkar.

Att ha en professionell webbplats fungerar som ett nav på internet för ett företag. Det är inte förrän webbplatsen gör sitt jobb som man bör marknadsföra den genom t.ex. Google, sociala media och övrig annonsering.

Det finns mängder av undersökningar som påvisar att ett företags hemsida, design och utförande är av mycket stort värde.

77% av svenskarna söker information på nätet innan de bestämmer sig för ett köp. /Google

Därtill har vi kompetens att ta fram en logotyp och grafisk profil för er räkning, hjälpa er med textmaterial, anskaffande av bilder, digital bildbehandling, tillverkning av animationer m.m.

Ibland hjälper vi också våra samarbetspartners med de tjänster en traditionell reklambyrå erbjuder t.ex. grafisk profil, layout, design av broschyrer och annonser m.m. vilket också är mycket uppskattat. Vi värdesätter hög grad av service och personlig kontakt och ser det som ett viktigt inslag, liksom förmågan att göra det enkelt och begripligt för våra samarbetspartners.

Så tveka inte utan ta kontakt med oss på PR 4u så ska vi säkert komma överens, för vi är aldrig nöjd innan du är det. Vi ser fram emot att få bli din samarbetspartner både med ditt företags online och offline kommunikationtjänster.