Har du funderat på att starta en e-butik? Då har du kommit rätt för vi på PR 4u skapar modern och fräsch e-butiks layout baserad på WordPress. Vi kan skapa din e-butik i obegränsade kombinationer, färger och med en massa fantastiska funktioner så den blir helt unik.

Under 2015 växte detaljhandelns internetförsäljning med 19 procent och omsatte drygt 50 miljarder kronor. Trenden är att e-handeln ökar år efter år så var du också med och ta del av den ökningen.

2015 omsatte den svenska e-handeln 50, 1 miljarder SEK

Vi hjälper dig även med hur du och ditt företag ska lyckas med att ta delar från den ökade e-handeln. Det räcker inte bara med att sätta upp en e-butik och göra de elementära sakerna som att ha, rätt struktur på URL, rätta taggarna för titel och description samt göra sin e-butik spindlings- och indexerbar.

Utan man måste även göra en grundlig sökordsanalys, se över hela webbplatsens interna länkstruktur, skriva ett eget, varierat och unikt innehåll, öppna upp för kundernas synpunkter och göra alla sidorna och innehåll enkelt att dela med sig av via e-post och sociala media.

Vi skapar en unik designad webbshop i WordPress som är anpassad till Responsive Webbdesign (RWD), så att din webbshop anpassar sin layout efter vilken enhet besökaren öppnar din webbshop i. Till skillnad från andra e-handelsleverantörer så tar vi inte ut några fasta månadskostnader utan webbshoppen är din från 25 960 SEK exkl moms.

Olika layouter på din e-Butik

Vi skapar varje e-butik så att den blir helt unik enligt dina önskemål och du slipper ha en e-butik som är stöpt i samma form som många andra har.

Här nedanför kan du se ett par modeller av 8 olika sliders som finns tillgängliga. Dessa två layouter har rörliga delar så varje del i bilden har egna bestämda rörelse mönster, hör gärna av dig så kan vi visa vår DemoButik för dig.

E-Butik LayerSlider layout

LayerSlider ”Mini”

E-Butik LayerSlider layout

LayerSlider ”Full”