Användarvänlig webbdesign och bra struktur är mycket viktigt för att besökaren ska bli intresserad av webbplatsen, vilket gör att webbdesign och webbproduktion är viktiga för att man ska lyckas på webben.

Du har 5 sekunder på dig . . . . . att få en besökare att tycka att din hemsida ser seriös ut.

Det dyker upp tusentals nya webbplatser varje dag så att få din att stå ut är en utmaning. Hur ska din webbplats se ut? Vad ska din hemsida innehålla? Överlåt webbdesign och webbproduktion till oss på PR 4u och håll fokus på er affärsverksamhet så sparar ni både tid och pengar samtidigt som slutresultatet blir professionellt.

Överlåt webbdesign och webbproduktion till oss på PR 4u

Varje Partner är unik

Vi är intresserade av en hemsida, vad kostar det?

Så kan det ofta låta när man kontaktar en webbyrå första gången. Vårt svar är att varje partner är unik och har unika behov. Det är som att att fråga hur mycket en bil kostar. Det är inte så lätt att veta att det är stor skillnad på en hemsida och en hemsida om man inte jobbar med webbdesign hela dagarna som vi gör.

Precis som en bil kan en webbplats vara alltifrån en standardutrustad bil till en specialdesignad och fullt utrustad bil och därför behöver vi veta en del innan vi kan skriva en offert. Det är också en hel del vi vill visa er som ni kanske inte känner till om effektiv webbdesign och webbproduktion, och som ni kanske missar i planeringen. Vi vill därför ha en nära dialog med er, t.ex en kort intervju och få svar på några avgörande frågor så att allt blir rätt från början.

Som sagt är det svårt att sätta ut ett pris på vad en webbplats kommer att kosta beroende av hur mycket ”utrustningen” du vill ha på din webbplats. Men som en fingervisning så får du en webbplats från 19 470 SEK exkl moms och i det ingår det; installation av WordPress och tema, konfigurera installationen, styling och layout av temat, grafik samt en manual. Installationen av webbplatsen sker på webbhotell, antingen på en befintlig eller på en ny.

Webbdesign och Webbproduktion

Här nedan har ni några grundläggande frågeställningar ni bör tänka på inför en webbdesign och webbproduktion.

Gör en analys av er nuvarade webbplats

  • Vad är syftet med din webbplats?
  • Hur viktig är webbplatsen för er affärsverksamhet?
  • Ger webbplatsen tillräckligt med affärer idag? Skulle den kunna generera bättre?
  • Har webbplatsen användarvänlig webbdesign idag?
  • Hur ser webbnärvaron ut för era konkurrenter idag?
  • Söker er målgrupp efter era produkter och/eller tjänster på internet?
  • På vilka sökord kan er målgrupp tänkas använda på Google för att hitta er?
  • Hittar man er webbplats om man söker på dessa ord?
  • Hur mycket kan ni själva uppdaterar er webbplats utan hjälp av en extern konsult?
  • Hur tidskrävande är det för er att uppdatera och underhålla webbplatsen och hur bra blir resultatet?

Med HTML5 har Responsive webdesign (RWD) blivit möjligtResponsive Webdesign / HTML5

Med HTML5 har Responsive webdesign (RWD) blivit möjligt. RWD anpassar layouten av en webbplats så att det passar alla skärmstorlekar. Det stora utbudet av enheter som kan ansluta till webben ökar lavinartat.

Vid skrivbordet på jobbet kanske du använder din dators 24-tums skärm, på mötet använder du laptopens 14-tums skärm, på kvällen använder du din surfplattas 10-tums skärm och när du ute använder du mobilens lilla skärm.

RWD gör din webbplats oberoende av besökarens olika enheter.

40% har vänt sig till en konkurrents webbplats efter en dålig mobilupplevelse/themeiD

Vi har givetvis byggt vår webbplats i RWD, testa gärna pr4u.se med din smartphone eller surfplatta. (Du kan även dra i webbläsarens fönster så att sidan blir smalare, så ser du hur det funkar!)

84 procent av svenskarna använder internet i sin smartphone eller surfplatta. /WII